Velkommen til bloggen

Hej og velkommen til Katrine_bookworld.skaermbillede-2016-09-13-kl-11-45-37

Jeg hedder Katrine Krogh Rasmussen og er 23 år gammel. Jeg bor i Haderslev med min kæreste, hvor jeg studerer til lærer. Mine undervisningsfag er/bliver dansk, kristendomskundskab og engelsk.

I sommeren 2015 blev jeg student ved Sønderborg Statsskole, og har arbejdet som lærervikar, på Friskolen Østerlund, i mine to sabbatår. Fra påsken til efteråret arbejder jeg i Universe Science Park, og det har jeg gjort siden 2013.

Siden julen 2015 har jeg læst helt vildt mange bøger.Jeg læser for at slappe af, for at opleve og lære en masse, og fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.Jeg læser alle mulige slags bøger. Ingen genrer bliver udelukket og jeg er altid åben over for at læse noget nyt. Der er dog selvfølgelig nogle genrer, jeg er mere forelsket i end andre, og derfor er det oftes inden for disse genrer, at jeg anmelder bøger.

Mine anmeldelser vil altid blive skrevet ud fra mine helt egne meninger, og vil altså f.eks. ikke være påvirket af, om jeg har fået, købt eller lånt bogen. Jeg står 100% inde for de ting, jeg skriver i mine anmeldelser. Det vil derfor tydeligt fremgå, hvad jeg synes om en bog – uanset om jeg kunne lide den eller ej.

Jeg modtager meget gerne anmeldereksemplarer fra forlag og/eller forfattere, men jeg forbeholder mig retten til at sige nej, hvis bogen ikke tiltaler mig. Ligeledes forbeholder jeg mig retten til, hverken at læse eller anmelde en bog, jeg modtager uopfordret, hvis den ikke siger mig noget. Det vil desuden tydeligt fremgå af min anmeldelse, hvis jeg skulle have modtaget bogen til dette.

Så har du en bog, du tror kunne være interessant for mig, er du meget velkommen til at sende mig en mail – også selvom jeg umiddelbart ikke har anmeldt noget, der minder om.

Vil man gerne kontakte mig, kan man sende en direkte besked på Instagram, kommentere på indlæggene eller man kan sende en mail til katrinekroghrasmussen@gmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s