Absolute Beginners af SJ Hooks

Absolute Beginners af SJ Hooksskaermbillede-2016-10-29-kl-11-31-22

Professor Stephen Worthington laver ikke det helt store med sit liv. Han er midt i 30erne, har ikke haft en rigtig kæreste og har kun været i seng med få damer. Hele hans liv er meget opbygget i “kasser”, og han kan egentlig godt lide at det er sådan. Julia Wilde, som er elev på Stephens hold, er alt andet end organiseret. Hun roder hjemme i hendes lejlighed, hun rækker ikke hånden op når hun vil sige noget, og hun kalder Stephen ved hans navn. Selvom de er komplette modsætninger finder alligevel hinanden. Stephen kører hendes hjem fra byen en aften, og det er starten på et meget hedt og anderledes( for Stephen) sexliv. Julia oplærer ham nemlig i at have sex, fordi han tror, at han ikke kan finde ud af det.

Julia kæmper lidt med hendes følelser for Stephen, og fortæller ham ikke helt alle hemmeligheder. Stephen derimod ved rimelig hurtigt, at han er forelsket i hende, selvom han ikke kunne udstå hende i starten af semesteret. Deres forhold er meget baseret på sex i starten, men bliver senere til et mere kæresteforhold, fordi de passer hinanden og er sammen selvom de ikke har sex.

Bogen var lidt akavet, fordi man Stephen ikke helt ved hvad han skal gøre af sig selv, – men det er gør den også lidt sjov. Jeg grinede i hvert fald et par gange. Den gav mig dog ikke rigtig hjertebanken, som mange andre romantiske bøger. Jeg følte ikke rigtig, at jeg kunne relatere til Stephen, – jeg ved ikke om det er fordi han er en mand, eller om det er fordi han virker så nervøs hele tiden. Jeg vil desværre ikke sige, at bogen er helt vildt god, men det er bedre en okay.

En kommentar til “Absolute Beginners af SJ Hooks

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s