Broken Prince af Erin Watt

I denne bog er Ella løbet “hjemme fra”, fordi hun fandt Reed og Brooke sammen i Reeds seng. Reed og Easton gør alt hvad de kan for at finde hende, men må desværre indse at de har brug for Callums hjælp. skaermbillede-2016-10-29-kl-12-46-59Brooke påstår at hun er gravid med Reeds barn og afpresser ham til at hjælpe hende. Hun vil nemlig gerne være kærester med Callum igen, og Reed skal så overtale Callum til at tage hende tilbage. Det giver dog problemer da Ella kommer tilbage og ser at Brooke bor med dem. Reed tilstår det hele, og de arbejder sammen for at få Brooke ud af huset. De møder desværre en masse modstand fra alle sider. Til sidst er der en dramatisk slutning med verdens (måske) største cliffhanger.

I den her bog sidder man lidt mere ude på kanten når man læser. Den er, ligesom “Paper Princess”, fuldt med masser af spænding, drama og kærlighed. Jeg kan godt lide at Ella bliver lidt mere en del af familien Royal, end hun var i “Paper Princess”. De andre drenge ser Ella som en søster/svigerinde, og de bliver alle rigtig tætte og forstår hinanden meget bedre. Reed viser virkelig sin kærlighed til hende ved at fortælle alt om hans fortid.

“Broken Prince” er ligeså fantastisk som “Paper Princess”. “Twisted Palace”, som er den sidste bog i serien “The Royals”, ligger også i indkøbskurven, lige så snart man er færdig med at læse. Jeg har læst bogen på engelsk, og den er virkelig nem at læse. Men hvis man ikke har mod på at begive sig ud i det engelske, så ved jeg at Flamingo udgiver serien i løbet af 2017. Så der er i hvertfald noget at se frem til, og mon jeg ikke også skal læse dem på dansk 🙂

 

En kommentar til “Broken Prince af Erin Watt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s