My life with the Walter Boys af Ali Novak

“My life with the Walter Boys” er skrevet af Ali Novak, hun skrev bogen, da hun selv var 15 år gammel og udgav den på Wattpad. skaermbillede-2016-10-29-kl-12-50-20Da jeg hørte at den handler om en pige, som skal flytte ind i et hus med 11 drenge og en “drengepige”, så tænkte jeg straks på “Paper Princess” af Erin Watt. Men da jeg så læste den, fandt jeg ud af, at den ikke har så meget tilfælles udover at hovedpersonen bor med en masse drenge(hvis forældre er hendes værge), hendes forældre er døde og hun forelsker sig i en af drengene. Ja, de minder om hinanden med er virkelig vidt forskellige.

Jackie Howard kommer rigtigt fra New York, men bliver tvunget til at flytte til Colorado, fordi hendes forældre og søster er døde. Hun skal flytte på en ranch, hvor der allerede bor 11 drenge, en pige og deres forældre. De fleste af drengene er rigtig venlige overfor Jackie, og hjælper hende med at falde lidt til. Hun bliver lidt vild med den næstældste søn, som hedder Cole, men han viser sig at være lidt af en hjerteknuser. De andre brødre advarer hende om ham, og hun bliver derfor rigtig gode venner med Alex. Han begynder bare at få nogle følelser for hende, og begge brødre kommer op at slås om Jackie.

Jackie er en rigtig firkantet pige, hun har alt planlagt for fremtiden og er ikke særlig god til en masse uorden i hendes liv. Derfor er det også rigtig svært for hende at flytte hjem til familien Walter, fordi at selv på trappen op til soveværelserne roder det helt vildt. Hun har altid set op til hendes storesøster, fordi søsteren har været mere fri og vild end hun selv er. Cole gør hende lidt til hendes søster, fordi han overtaler hende meget hurtigt til at gøre nogle ting, som hun ikke selv vil. Han får hende ud af hendes tryghedszone. Hvor Alex derimod er den stille og rolige bror, som sidder hjemme og nørder computerspil. Han udfordrer ikke Jackie så meget, og det kan hun godt lide. Hun ved ikke selv om hun skal vælge: den stille og rolige fyr som ikke udfordrer hende, eller hjerteknuseren, som får hende til at overskride nogle grænser.

Jeg synes, at det er en rigtig god bog. Bogen er sød og sjov, og man sidder lidt med et smil på læben gennem hele bogen, – mon der ikke kommer en sommerfugl eller to i maven.  Selvom at sproget er på engelsk, så er det virkelig nemt at læse og forstå. Jeg er virkelig imponeret over at Ali Novak har skrevet den, mens hun var 15 år. Det ville jeg nok ikke selv kunne have gjort!

En kommentar til “My life with the Walter Boys af Ali Novak

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s