The Heartbreakers af Ali Novak

“The Heartbreakers” er skrevet af Ali Novak. Jeg har læst den på engelsk, og den er super nem at læse. skaermbillede-2016-10-29-kl-12-53-59

Stella har en dødsyg søster, Cara, som er vild med “boybandet” “The Heartbreakers”. Hun kan ikke selv lide deres musik. Det kan Drew, deres bror, heller ikke. Men alligevel står Stella og Drew i kø i fire timer for at få en autograf af bandet. Men da det endelig er deres tur til at få en autograf, forlader “The Heartbreakers” stedet, fordi nu er de færdige. Stella går i lobbyen for at klage over deres værelse, og der møder hun bandet “The Heartbeakers”. Da hun opdager, at Starbucks-fyren, fra tidligere, er forsangeren i bandet, skynder hun sig ind i elevatoren. Bandet når bare lige at komme med derind, og her opdager Oliver Perry, at det er Stella. Hun ender med at stå og skælde hele bandet ud og stormer afsted, da de når hendes etage. Alligevel tilbringer Drew og Stella resten af aften sammen med bandet, og Stella får Olivers mobilnummer og lover ham at ringe. Men det gør hun desværre ikke. Efter fjorten dage ringer Stellas mobil, og hun får et tilbud, som efterlader Stella med et dilemma om hun skal rejse fra hendes kræftsyge søster, eller sige nej til hendes livs tilbud.

Stella elsker hendes søster og bror rigtig meget, de er trillinger og derfor rigtig tætte. Stella føler sig lidt ansvarlig overfor søsteren Cara, fordi hun har kræft. Stella havde travlt med sit eget liv, da kræften blev opdaget og har siden hen sat sit eget liv på “standby”. Hun vil ikke forlade Cara, fordi hun er bange for at så bliver hun ikke rask. Hvorimod at Cara synes, at Stella skal komme videre med sit liv, selvom Cara ikke kan. Derfor er det en meget hård beslutning for Stella, da hun får et tilbud om at komme med på turne med “The Heartbreakers”, som deres fotograf.

Hold nu op, hvor er den her bog bare super sød! Jeg sad med sommerfugle i maven, fra start til slut. Jeg fældede nogle tårer undervejs, men sad og smilte hele tiden. Stella og Oliver er så søde sammen, selvom han er lidt af en idiot nogle gange. Jeg læste bogen på en dag, fordi jeg kunne bare ikke lægge den fra min igen. Så er du til en lille sød kærlighedshistorie, så er det virkelig en bog for dig!

En kommentar til “The Heartbreakers af Ali Novak

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s