”After-serien” af Anna Todd

IMG_1780Jeg snyder lidt og laver en hurtig og ”sammenlagt” anmeldelse af Anna Todds ”After-serie”. Jeg læste den sidste år, da jeg ikke havde min blog endnu, og nu kan jeg ikke helt adskille bøgerne fra hinanden. Jeg orkede ikke at læse dem igen, fordi de er virkelig tykke. Så derfor bliver anmeldelsen ikke som de andre, jeg vil jo ikke afsløre noget .

Bøgerne handler om Tessa og Hardin. De møder hinanden på college og har nogle timer sammen. Tessa er ”den gode pige”, som ikke gør meget forkert. Selvom hun har haft en kæreste i nogle år, så har de ikke lavet andet end at kysse med hinanden. Hardin er ”the bad boy”. Han har tatoveringer, piercinger og han er stik modsat Tessa. Hardin er fra London, men blev sendt til USA af sin mor, fordi hun ikke længere kunne klare ham. Han tog stoffer, drak og var i virkeligheden en rigtig lort mod alle. Han sætter sig for at lære Tessa noget om sex, og de falder for hinanden, selvom Hardin ikke er meget for at indrømme det.
Man følger Tessa og Hardins kærlighedsdrama gennem de fire bøger. Og i den sidste femte bog, får man mere at vide om de andre personer i bøgerne, men mest om Hardin.

Jeg kunne virkelig godt lide bøgerne. De var virkelig lange, og nogle gange virkede Tessa og Hardins drama som ”fyld”. Men da jeg var færdig med serien, blev jeg rigtig glad for at have læst den. Faktisk betyder serien rigtig meget for mig, fordi den ”vækkede” min læselyst igen. Jeg havde hørt en masse godt om den, og så tænkte jeg at den måtte jeg da læse. Jeg købte dem på iBooks, og læste dem der. Så hvis du synes at bøgerne er lange, så prøv at læse dem på en iPhone (Haha). Selvom de var lange, så tror jeg at jeg læste dem på 3 uger, de var nemlig rigtig spændende, selvom der var en masse drama.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s