Som sendt fra himlen af Cora Carmack

1693108_1472532343.jpg”Normalt ville jeg ikke have lagt mærke til ham, fordi fyre som ham ikke er interesseret i piger som mig. Men han gengældte mit blik. Faktisk stirrede han. Han havde det samme mørke, gennemtrængende blik som Mace, men hans øjne virkede på en eller anden på blødere. Venligere.
Det var, som om universet gav mig en gave. Det eneste, der manglede, var et blinkende neonskilt over hans hoved med teksten LØSNINGEN PÅ ALLE DINE PROBLEMER”

I denne bog følger vi Cade fra Som stjernerne står, han bliver ”lejet” af pige Max til at spille hendes kæreste, mens hendes forældre er i byen. Hun har nemlig bildt dem ind, at hendes kæreste er en sød og fornuftig fyr. Problemet er bare, at det er han ikke – han er en rå rockmusiker. Men fordi Cade er sådan en god skuespiller (og heldig), skal de være ”kærester” længere end forventet. Sød musik opstår mellem Max og Cade, men ikke uden problemer.

Jeg synes, at bogen er så sød. Jeg læste/slugte bogen på en dag, jeg kunne virkelig ikke slippe den! Den er sjov og man sidder virkelig og griner højt mens man læser. Jeg må ærligt indrømme, at Som sendt fra himlen er bedre en Som stjernerne står. Den virker lidt mere virkelig – på en mærkelig måde. Hovedpersonen skifter alt efter hvilket kapitel du læser, og det synes jeg faktisk er rart, jeg levede mig mere ind i historien på den måde. Og jeg holdte mere af Cade og Max.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s