Forbandede kærlighed af Colleen Hoover

_9788711513095.jpeg”Jeg vender mig om en sidste gang, da jeg når til døren. ”Når du kommer tilbage om en time, og jeg har haft mulighed for at vågne, kan vi prøve igen”
Han bider tænderne sammen. ”Prøve
hvad igen?” spøger han.
”At komme godt fra start.”
Jeg lukker døren bag mig og stiller dermed en barriere op mellem mig og den stemme.
Det
blik.”

Tate flytter sammen med hendes bror, fordi hun leder efter et job og lejlighed i San Francisco. Men det bliver ikke en nem indflytning, fordi hendes nye nabo Miles er bedste venner med hendes bror, Corbin. Det er ikke så slemt, men det er slemt, da Miles og Tate begynder at havde sex bag hans ryg. Tate har ikke tid til en kæreste og Miles vil ikke have en, så en uforpligtende aftale om sex er perfekt mellem de to. Men som tiden går, bliver Tate mere og mere vild med Miles. Hun kan mærke at han gemmer på en stor hemmelighed og det er derfor han ikke vil binde sig til hende. Han har nemlig to regler: 1. Stil ikke spørgsmål om min fortid. 2. Forvent aldrig en fremtid.
Igennem bogen læser vi nutiden (set fra Tates synsvinkel) og fortiden (Miles’ synsvinkel). Når man læser om Miles er skriften rykket ind, så det ligner et digt eller en sang. Det fungerer faktisk meget godt, synes jeg, fordi han er forelsket. Gennem hele bogen får man mere og mere at vide om Miles, og til sidst finder man ud af det hele – hvorfor han ikke vil elske.

Bogen var okay god, men jeg var ikke mega begejstret, da jeg var færdig med bogen. Den kan på ingen måde måle sig med Colleens andre bøger. Den havde nogle øjeblikke, hvor jeg blev lidt irriteret over Miles. Han kan godt virke lidt som en (undskyld sproget) kold skid. Ja, der er sket noget forfærdeligt for ham, men han holder fast i det, og vil på ingen måde leve videre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s