”Rae of Sunshine” af Micalea Smeltzer

“The bad things don’t define us, it’s what we make of them that does. Turn a negative into a positive, that kind of thing.”22663011.jpg

 

Rae Wilder er lige startet på college. Hun vil helst gennemføre college uden særlig meget drama, da livet bare skal overstås. Allerede første dag bliver Raes løfte brudt. Hun støder ind i football-stjernen Cade og skal bo på værelse med den glade og livlige Thea. Ikke nok med det så er de to søskende, og de gør det svært for Rae at holde sig for sig selv.
Med tiden bløder Rae op men holder alligevel afstand til dem. Hun vil helst ikke holde af dem, i fare for at blive endnu mere knust end hun er i forvejen. Når de får sandheden at vide, vil de nemlig ikke længere være sammen med hende. – Det vil hun egentlig heller ikke selv. Hun fortjener ikke at leve. Hun fortjener at dø. Dø ligesom dem, hun slog ihjel.

”Rae of Sunshine” er en super sød bog, og jeg blev hurtigt opslugt af handlingen. Jeg læste bogen på kun to dage, for selvom bogen er på engelsk, er den letlæselig.
Thea og Cade kommer med nogle rigtig sjove kommentarer, så jeg sad flere gange og grinte, mens jeg læste bogen. Og selvfølgelig gjorde det også ondt i hjertet, når Rae beskriver sin smerte og savnet til dem, hun har mistet.
Jeg synes, det var rart at læse en bog som ikke er en klassisk kærlighedsroman. Bogen har ikke det klassiske, forudseende mønster: kærlighed, drama, kærlighed.
Hvis du vil læse en anderledes kærlighedshistorie, så er ”Rae of Sunshine” lige noget for dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s