”Det ender med os” af Colleen Hoover

Skærmbillede 2017-06-12 kl. 12.21.46.png”Lily
Bare bliv ved med at svømme, siger Atlas.
– Ellen DeGeneres.”

Efter hendes fars begravelse flygter Lily hjem til Boston, og kaperer det første tag hun kan finde. Her møder hun Ryle, den flotte neurokirurg, og de deler ”nøgne sandheder” – ingen pis bare sandheden. De er begge meget tiltrukket af hindanden, men bliver afbrudt af et nødopkald fra hospitalet. Et halvt år efter møder de igen hinanden og tiltrækningen er der stadig. Lily har lige ansat Ryles søster, Allysa, i hendes nystartet blomsterforretning. Allysa og Lily bliver hurtigt bedste veninder, mens Ryle og Lily hurtigt udvikler et forhold. Men en dag møder Lily Atlas igen. Atlas var hendes store kærlighed som ung, og hun har ikke kunne glemmer ham efter alle de år. Atlas er stadig meget beskyttende overfor Lily, og det skaber problemer i Lilys og Ryles forhold. Ryle bliver nemlig jaloux og vil ikke høre på Lily, når hun siger, at der ikke er noget mellem Lily og Atlas.

Handlingen var barsk og voldsom, men den var også fyldt med kærlighed på alle mulige måder. Lilys og Ryles forhold er perfekt og forbandet på samme tid. Lily elsker Ryle så meget, også selvom filmen knækker for ham. Hun er næsten villig til at tilsidesætte hendes egne behov for hans lykke – og det kommer til at koste hende dyrt.

Jeg læste bogen på en dag, jeg kunne virkelig ikke lægge den fra mig igen. Den bragte virkelig nogle følelser frem, jeg var rørt og rasende på samme tid! Og da jeg lukkede bogen var jeg helt målløs. Bogen er virkelig helt fantastisk og burde læses af alle. Colleen Hoover skriver, at noget af handlingen er baseret på virkelige hændelser – jeg synes virkelig, at hun er modig fordi hun tør at skrive om noget så voldsomt.

Bogen er tilsendt som anmeldereksemplar af forlaget Lovebooks, men dette påvirker ikke min mening om bogen.

En kommentar til “”Det ender med os” af Colleen Hoover

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s