”Til døden os skiller” af Kit A. Rasmussen

Til døden os skiller.jpg”Pigen hører ikke til her. Hun er en Aston Martin Vanqush blandt Suzuki Swifter. Smukt design, høj kilometerpris og en V12-motor, der knurrer blidt, men kraftfuldt.
Hun trækker i mig. Tvinger mig nærmere. Men i det samme vender hun sig og går.”

Nick arbejder på et værksted sammen med hans bedste kammerater, og han har en løs aftale med Emma, som er lidt forelsket i ham. Nick har haft en hård opvækst, fordi hans mor er stofmisbruger. Han tager også selv stoffer i weekenderne, men det er noget han kan styre. Nick drømmer om at få sit eget værksted, han drømmer om mere end at sidde og tage stoffer. En dag i byen møder han Isabelle, hun slår benene væk under ham, og ham må bare have hende – lige meget hvad. Nicks og Isabelles forhold udvikler sig lynhurtigt – Isabelle får en nøgle til Nicks lejlighed og han møder hendes forældre, som er villige til at investere i Nicks nye værksted. Isabelle viser sig dog fra en dårlig side, da hun møder Emma, og det gør virkelig ondt på Nick. Hurtigt bliver deres forhold voldeligt, og der er mere smerte end kærlighed.

Den her bog tog mig virkelig med storm, den var slet ikke som jeg regnede med! Det var virkelig fedt at læse fra en mands synspunkt, og det var virkelig noget helt andet, at bogen var i nutid. Man sad lidt mere ude på kanten, end hvis den havde været i datid. Bogen starter med at Nick ringer til en ambulance, her får vi en lille bid af hvad der kommer til at ske, og det fangede virkelig min opmærksomhed! Noget, som også fangede min opmærksomhed, var de små statistikker ved nogle af kapitlerne. De er fra Det Kriminalpræventive Råd, og fortæller om vold i hjemmet. Det gjorde virkelig det hele mere virkeligt og voldsomt. Fedt at Kit A. Rasmussen tør skrive om noget så barsk og voldsomt – og ikke mindstvirkeligt!

Bogen er tilsendt som anmeldereksemplar af forlaget Carlsen, men det har ingen betydning for min anmeldelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s