Sjælevært af Christina Bonde

Skærmbillede 2017-07-09 kl. 17.38.00.png”Han smilede atter da jeg så på ham. ”efterlivet har sin helt egen dimension. Det eksisterer ikke et kort som vier vejen. Sjælen bliver automatisk ledt dertil.” Jeg forestillede mig en kæmpe støvsuger og en nullermand der fløj imod den hen over gulvet. Vi var alle sammen bare nullermænd.”

 

Celina er blevet røvrendt af hendes kæreste og bedste veninde og finder ud af, at hun er er fare. Da hun ikke skal i gymnasiet, fordi hun er træt af skolen, flytter hun hjem til en dyrlægefamilie. Her skal hun arbejde som ung i huset og hjælpe til på klinikken. Men noget i huset er ikke som det skal være. Ligesom Celina lider Sally, barnet hun passer, af night terror – som er voldsomme mareridt. Men med tiden viser det sig, at det ikke er mareridt, men spøgelser som er på spil. Inden længe befinder Celina sig i en usædvanlig forelskelse som tvinger hende til at hjælpe ham, hun er forelsket i.

 

Bogen var rigtig fint skrevet og nem at læse, og derfor blev jeg hurtigt færdig med den. Selve historien om Celina og Bastian er super sød. Forelsket i hver deres verden, med modstand fra forskellige sider var rigtig godt tænkt af Christina Bonde. Men i starten forstod jeg ikke helt fordi Celina skulle vikles ind i Liams gæld og blive truet på livet. Jeg synes, at det virkede lidt malplaceret – men alligevel gav det mening i slutningen af bogen.

Sjælevært er en anderledes kærlighedshistorie, som er sjov og sørgelig, men rigtig god.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s