Kollision af Gail McHugh

Skærmbillede 2017-09-29 kl. 15.19.15.png

”En panderynke gravede sig in mellem hendes øjenbryn, mens hun strøg en tåre væk. ”Nå, så har du pludselig set lyset, hva’?” Hun rev sig løs fra ham og vaklede over mod døren igen. ”Gå ad helvede til, Gavin.””

 Emily er flyttet til New York, hvor hendes bedste veninde og kæreste bor. Emily er ikke klar til at flytte sammen med Dillon endnu, så hun flytter sammen med veninden, Olivia. Dillon har hjulpet Emily, mens hendes mor døde af kræft, og hun føler, at hun skylder ham en masse. Olivia kan ikke holde Dillon ud, og hver gang han besøger Emily, så skændes de. Da Emily skal bringe noget mad ud for hendes arbejde, så møder hun Gavin. Og da han opsøger hende på restauranten, hvor hun arbejder, siger hun at hendes navn er Molly. De viser sig, at Gavin og Dillon er gode venner, og kemien mellem Gavin og Emily kan næsten ikke skjules, – og det bliver kun værre, fordi Gavin prøver at overtale Emily til at være sammen med ham. En aften i byen ændrer deres venskab og forholdet mellem Emily og Dillon.

Jeg kunne virkelig godt lide den har bog. Den var sjov, sød og man fik lidt sommerfugle i maven over Gavin. Jeg blev dog lidt irriteret over Emily nogle gange – især når hun var sammen med Dillon. Han styrede hende helt vildt, og jeg havde lyst til at råbe ”SÅ FORLAD HAM DOG! HAN STYRER DIG!!!”. Jeg kunne dog rigtig godt lide trekantsdramaet, det er ikke tit man ser bøger om det (eller jeg gør ikke 😉 ). Jeg kan kun sige, at jeg glæder mig rigtig meget til to’eren, PULS, udkommer!

Bogen er sendt som en gave fra Gyldendal, men det har ingen betydning for min anmeldelse.

En kommentar til “Kollision af Gail McHugh

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s