Et rige af tåge og vrede af Sarah J Maas

IMG_2696

”For dem, der ser op mod stjernerne og ønsker, Rhys.”
Han tog sit glas, hans blik var så gennemborende, at jeg kom til at tænke på, hvorfor jeg overhovedet have gidet bruge tid på at rødme for Tarquin.
Rhys klinkede sit gals mod mit. ”For stjernerne, der lytter – og drømmene, der kommer med svar.”

Selvom Feyre har reddet rigerne fra Amaranthe, den onde elverdronning, er hun ikke glad, hun kan nemlig ikke slippe de onde gerninger, som hun har måtte udføre. Hun har fået kræfter fra alle Storfyrsterne, men Tamlin vil ikke lade hende afprøve dem, eller endda hjælpe ham med at sikre freden i rigerne. Og så der er aftalen, som hun indgik med Rhysand, den frygtede Storfyrste af Natriget. Feyre drages dybere og dybere ind i Rhysands spind af politik og kærlighed, mens Krigen ulmer og en ond kraft truer med at udslette alt og alle. Hvis verden skal reddes, så må Feyre lære at kontrollere hende kræfter og acceptere sin skæbne.

Jeg elskede Et rige af torne og roser, men Et rige af tåge og vrede er bedre, end jeg kunne og turde forestille mig. Det er den bedste bog, jeg har læst – det er lige før at jeg vil sige nogensinde. Den har virkelig alt; magi, venskab, krig, humor, monstre, skurke og ikke mindst kærlighed. Selvom Feyre er blevet en elver, så bliver alle dyr og væsner stadig godt forklaret, så læseren kan følge med. Skrivestilen er fantastisk og du kan næsten ikke slippe bogen, når du først er gået i gang – selvom den er tykkere end Et rige af torne og roser, så læste jeg den hurtigere. Jeg var inde i historien i løbet af de første par sider og lige pludselig var bogen færdig. Jeg sad med et kæmpe hul i mit bryst og med ønsket om mere –  jeg var endda ved at købe tre’eren på engelsk, bare for at få mere af Feyre og Rhysand og ikke mindst Natriget.

Jeg kan ikke andet end at anbefale den her bog!

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s