Sendt til tælling af Kristen Callihan

KC_sendttiltaelling_forside_1024x1024.jpgAnna er fjerdeårsstuderende og seriøst med skolen. Drew er skolens quaterback og pigerne er vilde med ham. Første skoledag efter sommerferien møde Anna og Drew hinanden, og gnisterne flyver rundt mellem dem. Efter et onenightstand indleder de et forhold – et hemmeligt forhold, og selvom Drew vil mere end det, så holder Anna sig tilbage. Drew giver ikke op i kampen for Anna, og Anna giver heller ikke op.

Jeg var vild med, at Anna virkede virkelig selvsikker, men indvendigt er hun en meget usikker pige, som gemmer sine følelser væk, når det bliver svært. Alligevel formår hun at overvinde sin frygt, når der virkelig er brug for det. Derudover er jeg vild med, at Drew ikke er den typiske opblæste sportsstjerne – ligesom i alle andre bøger. Han rødmer og indrømmer gerne, når han gør noget forkert. Han er godhjertet og siger gerne hvem han er forelsket i.

JAAAA!!! Jeg har et helt særligt sted i mit hjerte for kærlighedsbøger, og den her bog passede perfekt til det sted. Jeg elsker Anna og Drew, jeg er vild med deres kamp for hinanden og jeg havde det faktisk som om jeg selv var der. Jeg sad med tårer i øjnene og en klump i halsen, når det var trist. Jeg sad med et stort svulmende hjerte over de smukke scener, og bogen har så meget humor, så jeg grinte højt flere gange. Det er virkelig en af de bedste bøger med en af de mest levende beskrivelser, jeg har læst i år. Kristen Callihan kan virkelig finde ud af at fange læseren og fastholde en, indtil bogen er slut. Jeg glæder mig til at læse flere bøger fra Kristen Callihan!

Bogen er et anmeldereksemplar fra Flamingo, men dette påvirker ikke min mening om bogen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s