Mirror Mirror af Cara Delevingne

Skærmbillede 2017-12-03 kl. 18.55.34.pngJeg har modtaget Mirror Mirror, som er skrevet af Cara Delevingne, af Bookeater og Politikens Forlag.

Bagsideteksten:
“Mirror mirror” er en stærk roman om identitet, seksualitet, køn, følelsesmæssig smerte og de sociale mediers komplicerede verden med deres evige krav om perfektion.
De 16-årige venner Red, Leo, Rose og Naomi er en flok outsidere, der sammen har fundet et fristed i deres band, Mirror Mirror. Når både skole- og hjemmelivet falder fra hinanden, er bandet og venskabet ofte det eneste, der giver mening i teenagernes liv.
Reds mor er alkoholiker og faren er aldrig hjemme. Leos bror er i fængsel. Rose bruger sex og alkohol til at dulme smerten efter et brutalt overgreb. Naomis punkrockprinsesse-persona giver hende friheden til at udleve, hvad hun føler, er sit sande jeg.”
Da Naomi forsvinder, må resten af gruppen konfrontere deres egne mørke hemmeligheder for at finde ud af, hvad der er sket med hende. I “Mirror mirror” må Red, Leo og Rose indse, hvor godt de egentlig kender deres vedninde – og hinanden.

 

Du kan læse min anmeldelse på Bookeaters side: http://www.bookeater.dk/vbforum/ungdomsboger/21152-mirror-mirror.html

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s