Alias Alex af Jenn Bennett

Skærmbillede 2017-12-14 kl. 16.23.08.pngBailey har mødt drømmefyren på nettet, Alex. Alex er en ligeså stor filmnørd som Bailey og selvom de aldrig har mødt hinanden i virkeligheden, så skriver de som om de har. Bailey lyver for Alex og flytter til samme by som ham. Hun vil selv undersøge byen og Alex nærmere. Bailey får job på det lokale museum og møder den søde surfer Porter. De bliver hurtigt mere end bare venner, men Bailey føler, at hun er Alex utro. Og hvorfor kan hun ikke finde ham?

 

Bailey er så sød, og man holder hurtigt rigtig meget af hende. Jeg er vild med, at Porter provokerer hende i starten af bogen, og virkelig tager sig af hende samtidig. De to er virkelig bare SÅ søde! Jeg kunne virkelig også godt lide, at de begge to har noget, som de arbejder med. De har begge to traumer fra deres fortid, og det er fedt at de bearbejder det sammen. Det viser virkelig hvor stærk kærlighed kan være, og hvad den kan gøre ved en person.

Selvom jeg hurtigt regnede ud, hvem Alex var, så elskede jeg historien. Det var ligesom at man vidste hvad der skete men uden at sige det til nogen. Det fik mig til at kunne lide bogen endnu mere! Jeg kan så godt lide den her bog, den er så ufattelig sød og jeg blev kun glad af at læse den. Jeg glæder mig virkelig meget til at læse flere bøger fra Jenn Bennett.

 

Bogen er et anmeldereksemplar fra Lovebooks og Lindhardt og Ringhof, men det har ingen betydning for min anmeldelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s