Mere end venner og For evigt af Monica Murphy

IMG_3622.JPGMulig spoiler alert! Jeg anmelder begge bøger samtidigt, fordi jeg læste dem lige efter hinanden, og jeg kan derfor ikke præcist huske, hvad der skete i hver bog.

Da jeg ser Jordan nærme sig, får jeg travlt med at gøre den transportable vandbeholder ren, lægge de tomme drikkedunke på plads i taskerne og gøre alt det, Kyla beder mig om. Jeg kan mærke han kommer nærmere, men jeg nægter at se op. Ikke endnu. Hele min krop sitrer, da han kommer tæt nok på, og jeg går i stå i arbejdet. “Nå, hvad synes du?”

Amanda har fundet sin ekskæreste i seng med hendes bedste veninde, så derfor har hun fået nye venner, nye interesser og et nyt job. Derudover er skolens footballstjerne begyndt at vise følelser overfor hende. Jordan er sexet, intelligent, rig og Amanda kan ikke forstå hvad han vil med hende, når han kan få hvem han vil have. Men Jordan har været forelsket i Amanda hele sit liv. Han er magtesløs overfor hende, og klar til at gøre hvad han kan for at vinde hendes hjerte.

Amanda og Jordan er søde sammen, man kan tydeligt mærke deres forelskelse i hinanden og deres kamp for hinanden. Selvom Amanda er ”hard to get”, fordi Jordan har et ry, så overgiver hun sig alligevel i små bidder. Jeg kunne virkelig godt lide, at man skiftede synsvinkel mellem Jordan og Amanda. Man lærer deres svagheder og deres styrker at kende.
Bogen forgår i high school, og man kan godt mærke pigedramaet (hvem er venner med hvem) og kærestedramaet (Livvy og Ryan) – når jeg er vant til at læse NY, så virker det meget ”ungt”, men det kan sagtens fungere – det er jo en vanesag 😉

Dog vil jeg sige, at jeg havde det som om jeg læste en forsættelse. Der var nogle ting, som jeg ikke synes blev forklaret nok, fx har Amanda og Jordan lige pludselig noget kørende – altså vi kommer brat ind i historien, og her mangler jeg noget baggrundsviden (hvordan blev de kærester).

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s