Puls af Gail McHugh

IMG_2702”Du har ikke haft menstruation siden midt i oktober. Hver gang jeg har talt med dig, siden jeg kom hjem fra New York, har du nævnt, at du havde en eller anden form for kvalme. Du sagde, at det var nerver. Det forstår jeg godt. Men nu er alt jo i orden.”

Emily har (endelig) forladt sin første kærlighed Dillon, som endte med at være ret modbydelig overfor hende i deres forhold. Emily har aflyst deres bryllup for at vinde Gavin tilbage. Men Gavin er rejst til Mexico for at glemme hende, og Emily sætter efter ham og får ham overbevist om, at de to hører sammen. Dog kommer den ene forhindring efter den anden, og Emily og Gavin må kæmpe hårdt for deres kærlighed, mens Dillon ikke vil give slip på hende.

Jeg kunne virkelig godt lide den første bog ”Kollison”, og jeg kan også godt lide denne bog. Den er sjov, sød og jeg fik også lidt sommerfugle i maven. Derudover var der lidt mere spænding i forhold til ”Kollison”, og det var et kæmpe plus! Dog blev jeg lidt irriteret over Gavin og Emilys forhold – de havde hele tiden behov for at fortælle hinanden, at de elsker hinanden, og at deres forhold er det rigtige. Det blev lidt for meget for mig. Bogen er velskrevet og godt detaljeret, og jeg læste den på en dag i min sommerferie.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s