Fortabt i dig – del 1 af L. Sherman

Fortabt_i_dig_1.jpg“Klistret fast på sidste side var en gul Post-It.
Vil du ikke godt ringe? Jaspar
Det var alt, der stod. Jeg havde hans nummer. Det stod endda på forsiden af opgaven, hvis vi havde brug for at få fat på ham. Han kunne garanteret også finde mit på adresselisten over de studerende på hans hold. Jeg vendte og drejede den skriggule lap papir mellem fingrene.
Hvis han virkelig ville, kunne han også få fat på mig.”

 

Katrine er lige startet på kandidaten på jura i Aarhus Universitet. Hun er 23 år og ambitiøs med sin uddannelse. Sammen med vennerne, Line og Thomas, sidder hun på første række, og de tre arbejder også på samme bar. Til første forelæsning træder gæsteunderviseren, Jaspar, ind ad døren. Alle pigerne i lokalet er vilde med ham fra start, men han får kun øje på Katrine. Nu går jagten ind på hende.

Fortabt i dig er en dejlig lille kærlighedshistorie om Katrine og Jaspar. Den er fyldt med humor og erotik, kærlighed til byen Aarhus. Man kan tydeligt mærke, at L. Sherman er kendt i Aarhus og elsker byen. Jeg kunne virkelig godt lide historien om Katrine og Jaspar, men jeg følte lidt, at jeg manglede at blive forelsket i dem – efter de har mødt hinanden et par gange går de i seng sammen. Jeg synes, at det gik lidt for hurtigt og manglede derfor ”jagten”. Men med den cliffhanger-slutning kommer der sikkert noget ”jagt” mellem Katrine og Jaspar!

Derudover var det lidt komisk, at Katrine vælger at snakke om fyre med sin mormor – men måske er det bare mig, som ikke gør det med min mormor? 😉

Jeg vil helt klart anbefale Fortabt i digtil alle der elsker kærlighedshistorier. Den er lynhurtigt læst, og man vil have mere med det samme!

Jeg glæder mig helt vildt til at læse, hvad der videre sker med Katrine og Jaspar.

Jeg har fået bogen som et anmeldereksemplar, men dette har ikke betydning for min anmeldelse. Jeg takker mange gange for eksemplaret!

3 thoughts on “Fortabt i dig – del 1 af L. Sherman

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s