Fortabt i dig – del 2 af L. Sherman

Hvis du endnu ikke har læst min anmeldelse af Fortabt i dig – del 1 af L. Sherman, så gør det her.

 

Billede1“I er ligeså diskrete som to elefanter i en glasbutik.” Lines klare stemme skar igennem vores lille boble. ”Take it down a notch, professor. Jeg prøver at aflede de andre, men det går sgu ikke så godt, når I bliver ved med at tale sammen. Så lang tid kan det ikke tage at afgive bestilling.”

Katrine og Jaspar har endelig overgivet sig til hinanden, efter at Line har skældt ud, og de prøver at skjule forholdet for alle andre.  Katrines veninde Line ved selvfølgelig, at de er kærester og hjælper dem ved at holde det hemmeligt for andre. Men er de også så sikre på hinanden, som de ser ud til? Semesteret er snart slut, hvilket betyder, at Jaspar skal tilbage til New York.

I del 1 manglede jeg ”jagten” mellem Katrine og Jaspar – jeg manglede at blive forelsket i dem. Men jeg kan så love for, at det er jeg blevet nu. De er så søde sammen! Line har også fået en guldstjerne i min bog, tænk at have sådan en skøn veninde!
L. Sherman giver mig sommerfugle i maven, hjertebanken og trang til at læse videre! Sproget i bogen er så skønt og lige som det skal være. Jeg skunne ikke slippe bogen igen og endte med at have den læst alt for hurtigt.  Derudover er lige blevet skruet op for humoren, og jeg sad flere gange og grinte med mig selv. Jeg kunne meget bedre mærke Katrine og Jaspar, mens jeg læste. Og ja, ligesom i del 1, slutter den her også med en cliff-hanger (spoiler: L. Sherman flår dit hjerte ud) – hvilket jeg synes er tarveligt, når man skal vente på fortsættelsen! 😉
Hvis L. Sherman fortsætter på samme måde, så er jeg sikker på, at hun bliver en helt fantastisk forfatter! Jeg glæder mig helt tosset meget til at læse videre, i historien om Katrine og Jaspar, og ikke mindst til at læse mere af L. Sherman!

 

Jeg har fået bogen som et anmeldereksemplar, men dette har ikke betydning for min anmeldelse. Jeg takker mange gange for eksemplaret!

2 thoughts on “Fortabt i dig – del 2 af L. Sherman

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s