Fortabt i dig – del 3 af L. Sherman

Har du endnu ikke læst min anmeldelse af del 1 eller del 2, så gør det inden du læser del 3 😉

Billede1”Jeg rykkede nervøst rundt på sædet og kunne ikke helt ryste følelsen af mig. Med ét vidste jeg, at jeg var blevet fuppet og i samme øjeblik gik døren op.
”Hej, beklager, at jeg blev forsinket.”Hans øjne tog en hurtig tur rundt om bordet og stoppede ved mig. Idioten smilede, og jeg sad som forstenet. Hvis blik kunne dræbe, var det sådan ét, jeg sendte ham.”

 

Katrine er blevet praktikant ved et firma i New York, og er derfor flyttet til New York for sommeren. Men hun finder hurtigt ud af, at det er Jaspars advokatfirma, som hun arbejder ved. De har ikke snakket sammen i et halvt år, udover små ”stories” på Instagram. Men efter at have snakket sammen bliver de enige om at være venner, og det lykkedes også. Næsten. Jaspar viser hende New York, og selvom de er venner, er følelserne der stadig. Hvad er planen, når Katrine skal tilbage til Aarhus?

Så fik vi kærlighed for alle pengene. Jeg er fuldstændig vild med Katrine og ikke mindst Jaspar. Sommerfuglene fra Fortabt i dig – del 2er blevet 10 gange større. Mens jeg læste bogen, kom jeg alle følelserne igennem. Jeg kunne virkelig mærke deres hjertesorg og deres forelskelse i hinanden. Igen har L. Sherman skruet op for kærligheden, og jeg smilede næsten hele bogen igennem. Katrine og Jaspar er for søde – der er ikke andet at sige.
L. Sherman har virkelig skrevet en helt vildt skøn bog! Hun tog mig med tilbage til min ferie i New York, og jeg kunne tydeligt huske de steder, som Katrine og Jaspar besøgte.
Bogen var igen hurtigt læst (slugt), og jeg fortrød, da jeg var færdig – hvorfor kan jeg ikke nyde de gode bøger? De er færdige alt for hurtigt!

 

Mulig spoiler: Et sted i bogen bliver handlingen lidt for oplagt, men jeg tilgiver gerne L. Sherman 🙂

Jeg har fået bogen som et anmeldereksemplar, men dette har ikke betydning for min anmeldelse. Jeg takker mange gange for eksemplaret!

 

 

One thought on “Fortabt i dig – del 3 af L. Sherman

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s