Fortabt i dig – del 4 af L. Sherman

Skærmbillede 2019-02-18 kl. 10.31.39Du kan læse mine anmeldelser af de andre 3 dele af bogen, lige her: Del 1, del 2, del 3

“På den modsatte side ad gangen stod Jaspar med ryggen mod muren og smilede til mig. Han havde jeans, T-shirt og sneakers på. Jeg tumlede i favnen på ham og slog armene om ham. Han holdt mig tæt ind til sig. Mine tårer gjorde hans T-shirt våd, men jeg blev bare stående i hans arme.”

 

Katrine og Jaspar er endelig blevet officielt kærester, de er faktisk blevet forlovet. Katrine er flyttet hjem til Aarhus, og inden længe flytter Jaspar også med – Katrine er nemlig blevet gravid. Lykken kan ikke blive større for de to elskende, men det er lidt svært for Jaspar at følge med i graviditeten, når han skal til New York og arbejde. Mon han når at være hjemme til det vigtigste?

Så kom afslutningen på den skønne bog fra L. Sherman. I del 4 kulminerer Katrine og Jaspars kærlighedshistorie, og vi får en skøn slutning. Dog kunne jeg godt føle, at det blev lidt sammenpresset og hurtigt, jeg kunne sagtens have læst meget mere om dem! Det virkede lidt som om L. Sherman ville have baby, bryllup og bolig med, og på kun 50 sider, så bliver det hurtigt.
Men når det er sagt, så manglede jeg ikke kærlighed, humor, venskab eller andet. Del 4 har det hele! Jeg smilede hele bogen igennem, havde sommerfugle i maven og blev mere og mere forelsket i alle personerne! Som jeg har skrevet tidligere, så er Line fantastisk, og jeg krydser fingre for hende.

 
Som jeg håbede, så er L. Sherman blevet en helt fantastisk forfatter. Jeg har nydt at følge hendes udvikling gennem de fire dele, hvor kærligheden mellem hovedpersonerne har vokset sig større. Sproget er blevet mere detaljeret, men det er stadig let at læse. Beskrivelserne af Aarhus og New York gør byerne levende, og jeg kunne tydeligt se mig selv i byerne.

 

Jeg har fået bogen som et anmeldereksemplar, men dette har ikke betydning for min anmeldelse. Jeg takker mange gange for eksemplaret!

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s