Arranged af R. K. Lilley

Skærmbillede 2019-04-24 kl. 13.53.53Noura har solgt sig selv for penge. Hun er blevet gift med Calder Banks Castelo, og han har betalt mange penge for hende. Calder ønsker ikke ligefrem at være gift, men han blev tvunget af sin far. Derfor vil Calder ikke have noget at gøre med Noura, og efter en forfærdelig bryllupsnat rekser han væk i en måned. Han bliver tvunget tilbage af faderen, og sådan starter jagten/kampen mellem Noura og Calder. Hun kan ikke glemme ham og begynder at få følelser for ham. Samtidig med at han heller ikke kan få hende ud af hovedet – men er det kun hendes krop han ikke kan få ud af hovedet

 

Mens du har læst en bog:
Har du nogensinde hadet en person så meget, at du ville slå dem?
Men blevet vanvittig forelsket i den samme person på samme tid?
Har du prøvet at få dit hjerte revet ud mens du havde sommerfugle i maven?
Er du pludselig begyndt at græde ud af ingenting?

Sådan havde jeg det da jeg læste Arranged af R. K. Lilley. Det var som om mine følelser tog en tur i en rutsjebane – op og ned hele tiden. Og jeg elskede det!
Selvom bogen er på engelsk, så var den ikke svær at læse. Jeg kunne ikke lægge den fra mig igen, så jeg endte med at læse den alt for hurtigt. Bogen er sexet, romantisk, sjov og hjerteknusende. R. K. Lilley skriver så detaljeret, at det næsten er som at være der selv. Men bliver lynhurtigt forelsket i personerne, og man kan ikke glemme dem igen. I starten af bogen kan man godt regne ud, at Noura og Calder får hinanden til sidst, men forventningen, de uønskede lyster og deres kamp mod hinanden er så skøn!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s