Et rige af vinger og kaos af Sarah J. Maas

E127EAB8-10D5-4138-947C-2380DB68B002.JPG”Hvis Rhysand var Nattens Triumf, var jeg den stjerne, der kun lyste på baggrund af hans mærke, det lys, der kun kunne ses i kraft af ham.”

Feyre vender tilbage til Forårsriget, men kun for at spolere og ødelægge Tamlins planer med Hybern. Feyre er blevet Natrigets Storfyrstinde, og kærligheden mellem hende og Rhysand bliver kun større. Hun begynder at få styr på hendes kræfter fra de forskellige riger. Feyre søstre er også blevet elvere, men det er ikke lige så nemt, når de ikke rigtig vil snakke med Feyre.  Nesta er sur hele tiden og Elain er knust. Nu truer Krigen mellem rigerne og Hybern virkelig, og Natriget gør hvad de kan, for at kunne vinde krigen. Men hvem kan de stole på? Feyre må tage nogle farlige valg, som kan have alvorlige konsekvenser for hende og hele Pritanien.

Bogen fortsætter i samme spændingskurve, som de to andre. Den har stadig alt det, som de andre har; magi, venskaber, krig, humor, monstre, skurke og ikke mindst kærlighed. Jeg synes dog, at de blev lidt for langtrukken – ventetiden til krigen var lang og selve krigen var hurtigt overstået. Jeg er derfor ikke helt så vild med den her, som jeg var med Et rige af tåge og vrede. Skrivestilen er stadig fantastisk, og selvom den var langtrukken, så kunne jeg ikke slippe bogen. Da jeg var færdig, sad jeg med ønsket om mere Feyre og Rhysand. Jeg vil gerne høre, hvordan det videre går dem!

Selvom jeg synes, at to’eren var bedre, så kan jeg stadig kun anbefale bogen og ikke mindst serien som helhed!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s