Hele vejen til dig af Tiina Nevala og Henrik Karlsson

IMG_1B40329E58CF-1.jpeg”Han lagde en hånd på hendes lår, og hun vendte ikke ansigtet væk, da han lænede sig nærmere.
Han kyssede hende.
Et øjebliks tøven, så mærkede han hendes læber besvare hans kys. Hun smagte af mynte, og hun trak vejret ujævnt og rykkede nærmere, lagde en hånd oven på hans, kærtegnede hans bare arm.”

Liv er på ferie med hendes kæreste Martina, men Liv kan ikke rigtig slippe arbejdet, hvilket giver problemer i forholdet. De skændes tit om deres fremtid, hvor de ikke er helt enige. Dette gør, at Martina tror Liv er hende utro.
Samtidig er Jens på ferie med familien. Han kan ikke helt slippe ekskonen, som er kommet videre med livet. Jens har problemer på arbejdet og bliver hundset rundt med af de andre kolleger.
Første gang de to møder hinanden snakker og kysser de. Anden gang er på tv, hvor de diskuterer en bog. Efterfølgende skriver de jævnligt til hinanden, og da Martina rejser til den anden side af jorden mødes de flere gange. Nu skal de til at træffe valget: skal de stoppe eller fortsætte.

Bogen er delt ind i fire dele, hvor vi skiftevis følger Liv og Jens i hver deres kapitel. De første to dele har meget indledning, inden de mødes. Desværre føles det i del to, som om, at de kun lige mødes i fem minutter og så slutter det. Jeg sidder desværre tilbage med en flad fornemmelse, og efter min mening manglede der passion i forholdet mellem Liv og Jens. Liv har en anden kæreste, men jeg mangler at få at vide, hvad hun bliver vild med ved Jens. Er det kun fordi Martina presser på med familie, at hun vælger en anden vej?
Måske forventede jeg lidt for meget af bogen, da handlingen minder lidt om Colleen Hoovers 9. november? Jeg sad i hvert fald tilbage og var skuffet over bogen, og kunne ikke følge bagsidetekstens ros. Øv!

 

Bogen er et anmeldereksemplar, men dette har ikke betydning for min anmeldelse!
Jeg takker mange gange for bogen 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s