Valdemarsro Aftensmad af Ann-Christine Hellerup Brandt

Jeg er kæmpe fan af Valdemarsro og søger næsten dagligt inspiration til aftensmad blandt Ann-Christines opskrifter. Så da kogebogen udkom, måtte jeg bare have den! Jeg hadede nemlig at skulle så med en telefon, hvor opskriften er på. Lige pludselig har man nemlig kylling op til begge albuer og skærmen er gået i sort. Det sker heldigvis ikke med en kogebog 😉
Bogen er delt op i forskellige kapitler: Hverdagsmad, Weekendretter og tilbehør. Hvor hvert kapitel er delt op i forskellige retter, fx asiatiske livretter og simreretter.
Ann-Christine har også et kapitel i starten af kogebogen, som hedder ”Værd at vide, inden du går i gang”. Her finder du gode råd og tips og tricks til madlavningen og opskrifterne.
Opskrifter er nemme at læse og selvom man ikke er en ørn i køkkenet, så kan man sagtens finde ud af selv den sværeste opskrift.
Ved hver opskrift står der hvor mange det er til, hvor lang tid det tager og om det er fryservenligt – hvilket jeg er vild med! Jeg ville dog sige, at tiden er kun nogenlunde passende, hvis man har klargjort ingredienserne til maden.
Sidst i bogen er der et register over opskrifterne i hvert kapitel men også efter kategori. Dette er meget smart, og der er også en snor, som kan anvendes som bogmærke. Bogen har skønne og appetitvækkende billeder af maden, og jeg kunne kigge i den i flere timer!

Jeg levede i cirka tre uger af Valdemarsro-opskrifterne, og jeg glædede mig til aftensmaden! Det var lidt dyrt i starten at handle ind til alle ingredienser, men dette var mest fordi jeg fx ikke havde nogle friske krydderurter – så lageret skal lige fyldes op til opskrifterne 😉

Jeg har delt billeder af:
“One pot pasta champignon og bacon” fra side 121 – Jeg havde ikke prøvet one post pasta før, men det er bestemt ikke sidste gang jeg laver den her opskrift!Processed with VSCO with f2 preset

“Kylling i fad med pikant flødeost og grøntsager” fra side 47. Her ville jeg nok have skåret kyllingen ud i tern i stedet for fileter, men retten var så lækker. Jeg blev virkelig mæt! Processed with VSCO with f2 preset

“Spinatrouladen med laks på salat” fra side 69. Min kæreste og jeg er kæmpe fan af lakseroulade. Vi fik kun den til aftensmad med salat til, så den holdte ikke til fire personer 😉 Hov! Men rouladen kan sagtens fungere som en forret, hvis man skal have gæster, fordi man bliver ikke propmæt af den.

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s